Tarve internet-markkinoinnin osaajalle?

Jos haet internet-markkinoinnin osaajaa ota minuun yhteyttä ja järjestetään tapaaminen.

Suurin osa töistäni tulee yhteistyökumppaniverkoston kautta, sekä alihankintana mainostoimistoista.

Näissä voin auttaa:

 • Internet-mainonta ja sen mittaaminen
  • Google Adwords & Analytics
  • Facebook & Instagram
  • Linkedin
 • WordPress kotisivut
 • Googlen ilmaisen näkyvyyden kehittäminen
  • hakukoneoptimointi
  • konversio-optimointi

Ota minuun yhteyttä sinulle sopivalla tavalla

Please leave this field empty.

Alla yrityksiä ja yhteistyökumppaneita, joiden toiminnassa olen vahvasti mukana.

FRIII on yhteisö itsenäisiä yrittäjiä (Freelancereita), joilla kullakin on oma asiakaskuntansa.

Voit tilata laajan kokonaisuuden yhteisvoimin toimivalta yhteisöltä ja maksaa vain todellisista kustannuksista ilman välikäsiä.

FRIII:hin kuuluu erikoisosaajia kuten elokuvaohjaajia, copywritereita, valokuvaajia, 3D-graafikoita, sekä monia muita. Itse olen FRIII:ssä mukana tarjoamassa internet-markkinoinnin osaamista. Lue lisää FRIII:n osaajista.

Friiillä ei ole organisaatiota. Saat suunnittelun ja yhteydenpidon juuri siltä ammattilaiselta, jolta palvelua tilaat. Älykkään organisaation merkkejä ovat avoimuus ja ketteryys. Friii yhteisö on toiminut vuodesta 2012. Tyytyväisten asiakkaiden takia verkosto kasvaa jatkuvasti.

http://friii.fi

Harkitsetko omaa somevideotuotantoa?

Somevideo.fi -palvelun avulla opit itse tuottamaan ammattimaista videomateriaalia sosiaaliseen mediaan ja muualle internettiin.

Videoiden elinikä internetissä pienenee samalla kun videomateriaalin tuotanto kasvaa räjähdysmäisesti. Tästä syystä videoiden tuotantokuluja on pystyttävä leikkaamaan ja prosessi on saatava mahdollisimman helpoksi karsimatta laadusta.

Autamme sinua ideoimaan ja tuottamaan omaa ammattimaista videomateriaalia sosiaalisen median kanaviisi. Luomme sinulle prosessin, jonka avulla pystyt tuottamaan videoita itsenäisesti, sekä seuraamaan sen tehoja, kattavuutta ja vaikutusta myyntiin laadukkaiden seurantatyökalujen avulla.

Lue lisää ja katso referenssimme:  http://www.somevideo.fi

Fairy tales come alive in Finnish Lapland. Your dream, our passion. Welcome to Northern Lights Village Saariselkä 🙂 www.northernlightsvillage.com

Julkaissut Northern Lights Village Saariselkä 15. tammikuuta 2017